wikstrands

2012-04-28
17:27:06

Den som säger att man inte kan köpa lycka är fattig!


Jag är gräsänka nu under helgen och tyckte det var dags att fylla tomrummet efter min älskade med materiella ting! Fick en leverans igår och det är en väldigt glad Johanna som just nu lider av lite beslutsångest.
Gucci Guilty är en varm och på samma gång spännande orientalisk blommig doft där njutning står i centrum.  Doften fångar uppmärksamheten med en praktfull inledning som hämtas ur den naturliga friskheten från mandarin - genomsyrad av en modern transparens – som skimrar vid sidan av en djärv handfull rosépeppar.    Hjärtnoterna är en lockande blandning av berusande syren och geranium spetsad med den ljuvliga känslan av persika – alltigenom sammetsmjuk kvinnlighet med en lockande antydan av provokation.  Patchoulin, som är karaktäristiskt för Guccis dofter, förmedlar här ett budskap om styrka, medan bärnstenens fyllighet vittnar om djup kvinnlighet.
Rockin´ Rio - är inspirerad av den ultimata semestercocktailen - Pina Colada. Föreställ dig en levande och glamorös bar längs Rios stränder - där de vackra och solbrända människorna beundrar varandra med sina böljande hår och färgstarka personligheter. De Brasilianska sambatrumslagen hörs avlägset i bakgrunden som successivt ökar i intensitet i takt med att natten närmar sig. Den heta dagen går mot sitt slut och avslöjar Rios sanna intensitet och den glamorösa och passionerade andan som finns där dag efter dag.  Toppnoter: Mandarin, Papaya, Annanas  Hjärtnoter: Pina Colada, Sockerrör, Persika  Basnoter: Drivved, Sandelträ, Mysktoner
  Ett bästsäljande puder tack vare dess exceptionella egenskaper. Bygger på ytterst finfördelade partiklar som ger ansiktet en härlig lyster och naturlig färg som ser ut som en riktig solbränna. Innehåller även aminosyror som skyddar huden och tillför rikligt med fukt. Finns i många pärlemorsskimrande och matta nyanser och harmoniserar fint med all slags hy.
Doftnoter:  Toppnoter  Lychee, Blackcurrant and Mandarin.    Hjärta  Basmati Rice and Jasmine Sambac.    Basnoter  Sandalwood.
Vi får väl se om MBH tycker att jag luktar smarrigt när han kommer hem.
Ibland känns det som att jag jobbar mer än vad kroppen orkar, natten till idag jobbade jag 21.30-02.00, idag jobbade jag 08.45-16.30, ikväll jobbar jag 21.00-03.00, imorgon 11.35-18.15 och för att avsluta helgen så jobbar jag först dag mellan 9.00-22.15 och sedan vidare på nästa jobb som bli 22.30-03.00 (detta blir totalt 18 timmars jobb under 24 timmar.) Det är ju tur att prinsen har sin pappa hemma då så att de får lite grabbtid tillsammans med efter att ha varit borta från min karl så länge nu så känns det bara jobbigt att jobba till så sent på natten. men vi får ju hela tisdagen tillsammans eftersom vi båda är lediga, det är värt att se framemot!
Sen ska jag inte heller klaga, jag gör ju kort vecka och jobbar bara mån, ons och tors denna veckan, ska bli skönt och få vila lite i helgen! Det är tur att Prinsen har sin farmor och farfar som alltid ställer upp och är barnvakt eftersom pappan är i Finland på motorshow med sin motorcykel och jag jobbar dygnet runt så blir det lite semester för honom att få vara med de också.
Tänk att tiden går så otroligt fort, nu är det bara en vecka kvar innan han blir 1 år och 7 månader.
Jag har inte riktigt bestämt mig för om jag är bebissugen igen eller om det räcker med ett barn, det kanske underlättar när K får sin prinsessa så jag kan snosa bebis och lämna tillbaka när det inte passa *ondskefullt skratt*
Nåväl dags att ta tag i städningen så det blir gjort. Jag har nu bara 2 timmar på mig innan det är dags att göra mig iordning för nästa jobb, Vi ses i dimman!
//Vad vore livet utan Johanna