wikstrands

2014-06-09
12:51:57

Silent Storm

Det finns inga ord som skulle kunna förklara varför - det finns dock tusen ord att välja på vad jag skulle göra för att gottgöra Dig. 
 
Jag har tvekat så många gånger men det är väl först nu när jag nått rock bottom, känt att det aldrig skulle gå att ta sig upp - ändå bli upplyft av Dig - vara dig evigt tacksam eftersom jag själv vet hur detta hade kunnat sluta. 
I tragedi eller ett omhändertagande. Tanken slog mig många gånger under mina panik ångest attacker och jag skulle aldrig vilja uppleva det igen för det finns ingen annan i mitt hjärta. Har aldrig funnits och Ja jag har försökt släppa in en annan, många år sedan men det gick inte. Allt som vi någonsin haft, gjort eller sagt återspeglar Dig och det är då jag vet att det är Du som alltid finns i mitt hjärta. 
 
Nu blottar jag mig själv, lämnar mig helt i dina händer. Vill Du vara med mig och förlåta så finns det ingen som skulle bli lyckligare än mig. Om inte så fattar jag ju - jag förtjänar det, tusen gånger om och jag förtjänar inte Dig. 
Jag står ändå kvar tills Du ber mig att gå i hopp om att  kunna få ägna mitt liv åt att förtjäna din tillit och kärlek igen. Att visa mig värdig Dig. Jag avgudar Dig på alla sätt och våran kärlek har övervunnit så mycket och jag tror och hoppas att Du kan känna att min kärlek vuxit sig starkare - så stark så jag aldrig skulle ifrågasätta eller tvivla igen. Aldrig igen. 
 
Bara tanken på att inte få dela mitt liv med Dig gör att tårarna rinner. Du kommer alltid vara en del av mig. 
 
 
Jag gör allt för Dig, om Du så vill att jag lämnar allt så skulle jag göra det för Dig. 
 
 
 
 
Jag är beredd att ta all skit och jag är beredd att välja Dig framför alla andra människor - Allt för att jag ska få vara med min Familj och mina underbara killar. Jag kommer aldrig tvivla, aldrig såra och alltid älska dig på det sättet du förtjänar det! Du är mitt liv och Du är min stora kärlek. Jag var tvungen att förlora dig helt innan jag upptäckte vad jag hade. Och nu kommer jag ta vara på det och vårda oss. Peter, jag älskar dig tills den dagen jag slutar andas.