wikstrands

2014-10-10
22:41:35

Tappat motiovationen

 
Motivationen för att blogga ligger lite på is minst sagt!
 
Fredagkväll innebär idol och ikväll blev det bakad potatis, hemmagjord räkröra, vitlöksbaguetter och sallad tillsammans med syster och karl. så otroligt gott och helgen inleddes verkligen bra. 
 
Så har vi även korkat upp julmusten för denna julen, sådär extra tidigt! två jultidningar är redan inhandlade och det ska bli så mysigt med våra jul-kvällar med pyssel, bak och godis tillverkning. 
 
Men denna helgen blir fullt ös och jag som köpte färg till taket och tapeter till hallen trodde att jag skulle kunna få dra igång projekt "Hall" men inte än, imorgon är det bröllopsmässa i Karlstad och självklart är jag på plats.
sedan vankas lunch med mor, far, morfar, syster och övriga familjen. 
Söndag är det födelsedagsfirande av svärfar.
Puh, det blir en lång och intensiv helg så ska bli skönt med vardag igen så jag kan få hemmet iordning. Har en plan på att kunna ha det såpass färdigt på nedervåningen för att fira jul hos oss iår för att slippa åka iaf ett år.. Drömma kan man ju alltid göra inte sant? Frågan är väl mer om vi har utrymme för vi är en stor familj nu.. 
10 vuxna och 3 barn, det är mycket minst sagt men det var ju därför jag ville ha en ordnetlig matsal för dessa tillfällen! 
Så fort hallen tar form så kan jag utvidga utrymmet i matsalet (platsbyggda garderober som ska rivas) och det innebär då att det är dags att byta golv i matsalen igen så det kommer komma mycket jobb innan det är klart men det är ju det jag har mest av, tid. Får försöka dokumentera och ta före/efterbilder så det finns något att jämföra med när det känns som om inget händer här hemma. 
Fortsättningen på idol och återstår att se vem som får lämna ikväll, Ludvig eller Rolf?
 
Sedan är det kvällen! 
 
 
 
 //Vad Vore Livet Utan Johanna