wikstrands

2013-05-28
16:35:44

Old school!

Jag föll idag för frestelsen med Loka likes old school - Chocolate shake. Oj, dra mig baklänges, det var verkligen allt vad jag förväntade mig! Det var verkligen inte sista gången jag köpte den! 
 
Mors dag var det i söndags också, Peter och Alexander klippte gräsmattan innan det bar iväg till svärföräldrarna för midda, efterrätt och fika. MMMM! Så himla gott! mastigt och när vi sedan kom till mina föräldrar väntade det mer fika, något som bara alexander var sugen på. ett glas vatten för mig räckte gott och väl. 
 
Igår köpte jag lite el-prylar till köket, jobbade och hann även med en tur till IKEA efter jobbet, fick med ett par stommar hem till nya köket och efter mycket pengar dyrare var bilen lastad (jag är så nöjd att jag köpte mig en kombi!) och det var dags att åka hem.. Det var en riktigt stressig dag men det tog jag igen igen när jag befann mig på kristinehamns kontoret för en installation. 
Tog en tur till Kingsroad Tattoo för att få nya smycken till mina dermal som hade lossnat. 
 
Ikväll blir det grillat tillsammans med Carro, Tias och min boytoy Lucas. Sen får det bli en tidig kväll för jag är så sliten i kroppen. Semestern är allt för långt borta!