wikstrands

2014-02-28
11:41:04

Så var det fredag igen

Och imorgon har vi en "unna-mig-så-mycket-jag-kan-under-24-timmar"! 
Det kunde inte kommit mer lägligt eftersom det faktiskt är semmeldags och jag är så sugen på Pizza, Burger King och Thai så har inte lyckats bestämma mig än om vad denna lördagen ska innehålla. 
 
Idag är en stor dag för mig!
Idag är dagen men stort D som jag återigen kommer i mina XS byxor (betyder inte att jag inte ser ut som en stoppad korv över röven - för det gör jag) så något rätt måste jag göra mitt upp i all träning och jag trivs med att träna, jag får känna mig stark jag får känna att musklerna blir hårda, även om det är mycket mjukt innan man kan känna mina muskler.. Igår var även första gången som jag sprang 4.5 km sammanhängande. Konditionen tar sig och det börjar kännas lite panikartat eftersom vi går in i mars nu vilket innebär att det knappt 2 månader kvar innan jag startar i första loppet. Känns lovande inför tävlingssäsongen 2014!
 
Igår var första dagen som jag höll mig stadigt under 64 kg hela dagen, det beror visserligen på dagsformen eftersom min kropp tycker att det är så fantastiskt bra att samla på vatten. Frustrerande när det kan skilja 3 kg mellan dagarna. Men mindre i midjan, mindre över låren och ändå sitter tuttarna där dom ska, så har det inte varit när jag kört bantningskurerna. då försvinner allt fett och det startar alltid med brösten så nu är det skönt att det tar där det ska och låter resten vara. 
 
Thank God Its Friday!
 
//Vad vore livet utan Johanna