wikstrands

2012-11-28
09:19:09

En ganska trist men väldigt bra dag!

Det har varit full rulle nu sedan jag började nytt jobb och tiden känns som det springer iväg när den egentligen inte gör det.
Något jag har kommit på är att jag ibland har lite dyslexi i fingrarna, vilket är medium bra när tagnentbordet är ett av mina största arbetsredskap. Men naglarna är snygga!
Jag var iväg till Mias Naglar och Fixade till naglarna till jobb konferensen i stora staden, svarta men silverglitter på ringfingret (fingrarna) var iväg den 22-23 nov och det var så himla roligt! Ett par dagar ifrån vardagen och det vanliga. Det gjorde gott för själen att få ladda upp batterierna lite men så kom jag hem och upptäckte hur mycket det hade tagit på min energi att vara på topp.
En av fördelarna med att ha eget kontor, att få gömma sig ibland och känna att jag inte alltid måste vara på topp.
Konstigt det där, när man har vardagen så känns allt så himla tråkigt och varje dag ser precis likadan ut men efter ett par dagar borta så kommer känslan igen på hur fantastisk vardagen kan vara, älskar att jobba, älskar att komma hem efter en lång dag och känna att jag är hemma tillsammans med dom som älskar mig minst lika mycket som jag älskar dom.
Tanken slår mig fortfarande från gång till gång att det är VÅRAT, att VI har skapat våran tillvaro till det bästa som finns. Att jag fortfarande efter dessa år av mot- och medgångar fortfarande kan vara så fruktansvärt nykär så hela jag sprudlar av kärlek, underbart!
 
 
Det vankas jul och jag måste faktiskt säga att jag älskar julen, inte för presenterna men för gemenskapen som finns och jag känner att banden som redan finns där blir lite starkare för varje jul. Julen blir lite mer av en thanskgiving för mig som uppskattar allt jag har och det finns inget bättre än att få fira julen med de som alltid finns där men som man kanske inte alltid visar uppskattning till.
Jag och Alexander tog oss tid i helgen och gjorde pepparkakshus och dekorerade apelsiner men nejlikor och fina band. Ska börja baka julgodis i helgen och även ta en titt i julförådet för att sortera lite på vad som finns och vad som behövs... nu ska det juldekoreras ordentligt! Är nästan så att jag skulle vilja ha så mycket dekorationer som min mormor alltid hade när jag och mina systrar var små, det var tomtar överallt! Men mest av allt kan jag känna att jag saknar de där stora tomtarna, de som nästan ser ut som små dvärgar. Får nog införskaffa mig en sån.. eller två.
 
Det är så mycket jag skulle vilja göra, fortsätta renoveringen av köket, göra iordning vardagsrummet och fixa hallen men när jag är borta nästan 12 timmar/dag så finns det roligare saker man kan göra när man kommer hem, typ umgås med Alexander och umgås med min älskade P.
 
 
Nu är det off på äventyr!
 
//Vad vore livet utan Johanna